hänt i veckan...

95199-8995199-8895199-87

Första familjebilden =)
I söndags var det sök på dagordningen, denna gång blev vi många.
Det gick bra, trots tre veckors paus så hade Neo jätte fina skick.
Denna gång blev det två nyheter för vovvarna, dels folk på mittstigen och dels okända figgar.
Neo var lite avvaktande hos den okända figgen (Maria). tror till nästa gång att figgen ska röra sig lite och leka (trots tandömsning) lite boll lek, det släpper Neos hämningar tror jag.
Bea var inte lika klockren som hon var sist, nu hade hon lite hobbyverksamhet för sig men vi kom på en lösning...när figge blir passiv skall denna hålla i halsband medan förare ropar på stigen för att Bea skall hålla fokus på uppgiften. Hoppas bara att detta inte kommer att låsa henne vid komandon men det är värt ett försök!
Dayana och Lexus var också med för första (men inte sista!) gången, lex var super duktig! han studsa som en hare i skogen =)
Gamla pensionären Birka var jätte duktig, 9år och ändå så spänstig, otroligt!
Arvid och fraggelFOG gick jätte bra.
Hade två rottisar med, Greta och Ivar (läs mer om dem på http://www.rottisivar.com/ ) dem fatta snabbt galoppen.
Det märks att söket är något som ligger nära hunden om nos och hjärtat!

Efter söket åkte jag och Dayana till p10´s badplats för att gå en promenad. Det blev dock ingen promenad...det blev fotografering och ovan ser ni en liten del av resultatet, mer kommer sen...
Fick hjälp av Dayana att fånga lilleman på bild och få ett familjefoto också. Dayana tog bilderna med sin kamera, är som ett barn inför julafton....

Måndag: Föreläsning "kost" av Anna Larsson, mycket duktig både på ämnet och som föreläsare!
                 Bra att få en uppfriskning inom ämnet, sedan fick man höra en hel del nyheter också.
Tisdag: Lång mörkerpromenad på svälten. Gick förbi "torpet nord" där bk låg förut
Onsdag: Tränat lydnad inne i stan. Klickade Neo mot ett luftutsläpp, det var häftigt! tränade i en plåttrappa som skramla värre än en gallertrappa, gick super bra! körde engagemang-fingertarget med hundstörning...fick använda ett par inkallningar då han vände på uppmärksamheten men sen gick det bra.
Bea klickade jag också mot luftuttaget, gallertrappan, fot vid övergångsställe (bilförarna blev lite förvirrade över att jag aldrig gick över) och mot en julgran i ugglanspark. Körde platsliggning med kraftiga störningar bla av en hund som gick förbi 4m ifrån, hög i armbågarna men låg kvar. Bea har tappat mycket vad gället platsliggning, vi får lägga energi på det.

Kommentarer
Postat av: Pillan

Bra!

Postat av: Anonym

Ömsar lileman fortfarande tänder? hmm.. Nixpix har tappat alla sina.. äntligen kan man kampa med lilltrollet och jämmeln vad hennes kamp "förbättrats" bara på några veckor. Nu håller hon i för glatta livet och jag råkade svinga ronny-råttan med henne fastsatt så svansen gick av på vår favvoleksak.. *snyftar*.. Vad ska vi nu leka med??

2006-11-30 @ 19:17:31
Postat av: Carisma

Hej, snubblar in här då jag googlade på tandömsning. Jag har också haft en schäfer som hette Bea! Trodde det bara var en hund i hela världen som hette så, jag har t o m skämts över att jag döpte henne till det...
fullständiga namnet var Noröens Bea Bardila. :-)

2007-07-06 @ 12:30:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0