Heldag i gbg

Tränade med Malin och Elin. Det var länge sen sist och riktigt roligt!! Saknar mina gamla träningskamrater! Fick verkligen tillbaka inspiration och träningsglädje igen!  Synd att vi inte bor närmre varandra.

 

Neo

Fick hjälp med komendering att gå igenom lkl elit.Då vi legat ganska lågt med lydnads lydnaden i 2år blev jag väldigt förvånad över hur mycket Neo ändå kom ihåg. Nog är det en bit kvar till ett första pris men jag är övertygad om att detta kommer att kunna bli klart till sommaren =)

Fria följ
Juste ja det är ju språngmarch med svängar, det måste matte torrträna på. Kroppen sprang åt ett håll och fötterna ett annat kändes det som, det var inte lätt för Neo att hänga med. Han var ofokuserad i långsammarch, tog sig tid att titta sig omkring. Träna på stegförflyttningar så han flyttar sig rakt i sidled med kroppen. 

Dumrutan
Dåligt ff, håller pos. men knappt någon ögonkontakt. Ställde sig på sättande annars bra. Ställandet var riktigt snyggt. 

Inkallning
Riktigt bra ställande, bra läggande, lite långsam fart, slarvig ingång. 

Rutan
Konan kom han ihåg men avståndet till rutan var för mycket, aldrig kört så långt avstånd. Nåja efter att ha visat så gick det att länka ihop. Bara att repetera så kommer det att sitta.

Dirr apportering
Gjorde han bra, tveksam då jag aldrig länkat ihop men samma sak här, repetera kontinuerligt så kommer det bli kanoners! 

Hopp-Metallapportering
Att kasta apporterten  nära hindret döljde dålig fart så det momentet behöver jag inte förändra så mycket.

Vittringen
För första gången annan vittring på dem andra pinnarna. Han blev väldigt fundersam och han var långsam men över noga övervägande tog han rätt och kom in. Duktig makrill =)

Fjärrdirr.
Sättandet som förut varit ett problem var jätte fint men därimot fick jag upprepa stå…alltid är det något. Han hade dock längre uthållighet än förut. Kör kompensationsbyten, orkar inte lägga ner jobb på att få det utan. Han hamnade dock bara 10cm båkåt.

 

Emma

Tränade ff med höger svängar, gick bra, hamnar något bakom ibland men det går bättre och bättre. Blev lite lägganden framför mig i rörelse vilket hon gjort snyggt. Försökte mig på ett uppletande i minrutor 2*2m, märks att hon fortfarande är påverkad av noskvalstern. Inte van vid sådant då Neo är symtomfri vid noskvalster. Köpt ett bitskinn med en lina på, mycket behändig och framför allt rolig =)

 

Avslutade en jätte trevlig dag i gbg med gourmetmiddag hos Elin. Fläskfilé och rotfrukter i ugn med sallat och två kalla såser att välja på samt äppelpaj till efterätt. Oj va vi frossade!  Tusen tack Elin…det blir till att bjuda igen i juni, nyfiskad gös på grillen.

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Bella

Det var jättekul att se dig igen. Saknar dig som träningskompis men det syns att du mår mycket bättre nu när du flyttat till Stockholm. Det strålar om dig! Härligt att se :-)

2011-04-11 @ 15:46:18
URL: http://bruksras.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0