helgen

I lördags blev det inte så mycket träning, körde minisök (upptrampad ruta på 2*2m) med en gömd spårpinne. Gick superbra för både Bea och Neo, men det märks att Neo har lite mer huvudet på skaft, han är lite mer nogrann och balanserad på uppgiften en Bea.
Lekte lite klurigheter med aktivitetsleksaker, gick bra för båda, Bea är en riktig klippa på dem där!
Brickan med klossarna man skjuter är en favorit.

På lördag kväll åkte jag och bowla med familjen, det var superskoj, förbättrade mín serie från typ 60 förra gången till 75p serie 1 och 101p serie 2 ;)

Blev aldrig något inomhus på lördagkväll, det var ingen som hade ork.

Var ute på klubben på söndag och kollade lite på apellspår.
Jisses vilken röra, på platsliggningen reste sig en dobber och hoppa på en riesen, sedan blanda sig en boxer med in i "leken". Så dobbern och boxern blev diskade, försök 2 reste sig en schäfer och börja retas med en malle som sa "i helvete heller, försvinn". Det sluta med att det låg tre hundar plats, en schäfer, en malle och en riesen.

Körde spår med Pia och Stefan. Neo fick två spår, det första var inte så lyckat, fick råd att vid nästa spår ta på en lina så han slipper bli så störd av stoppen som blir, samt skita i kontakten före spårstart.
Sagt och gjort, ett mycket bättre resultat!! Neo blir alltid lika lycklig över kretadraken som spårslut =)

Bea fick ett spår med mycket vinklar som var lagt på apellspåren med ca 5timmar efter. Det märktes på Bea att hon var tvungen att fokusera och använda dem små grå ;) ´

Efter det blev det sökträning, Neo fick stå över denna gång.
Har lite funderingar på att vänta lite grann med Neo för nu börjar vi komma in i terräng och dolda figgar.
Tror dessutom att Bea skulle tycka det va kul att få en egen grej med matte utan en liten gremlings som konkurerar.
Bea gick jätte bra, hon är snabb och målmedveten men när hon kommer fram till figgen har hon nog glömt bort den tanken som motivera henne att springa dit?? samma sak som i bevakningen.
Tror det handlar om samarbetsviljan, ganska genomgående hos henne, hon är en kanonduktig hund i det mesta men bara när hon har lust ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0