en orolig natt

Neo fick tag på en tuss isolering igår (som tur var inte glasfiber utan vanlig rockwoll) tänkte dock inte så mycket mer på det då han åt och bajsa som vanligt, sen vid 23tiden började han spy. Han höll på i säkert 1½timme. Jag ringde giftcentralen och vetrinär, var dock ingen fara för förgiftning, det farliga är om nåt fastnar i tarmkanalen så att det blir stopp. Neo slutade spy vid ½1 sedan somnade han. Jag kollade till honom under natten men det var lugnt, Nu på morgonen har han ätit lite Afil och bajsat så jag tror faran är över. Det är nästan så man vill munkorg på honom fram tills typ 1års ålder ;) sen kan man sluta vara nervös. Jaaa detta är baksidan med hundägandet, när man blir maktlös.
Vilket fall så är han pigg och glad nu  =)

Juste glömde att skriva igår...var ute och cykla 2km i sakta trav på kvällen med Bea. Gick bra, ingen hälta på kvällen eller nu på morgonen. Var ute nu på morgonen och dröna i ca5min (7kg kedjor).
Körde lydnad igår morse med Bea, gick bra, har blivit lite seg på inkallningen.
Ska skita i lydnadsklass 2, ska träna lägre momenten det är mer hennes grej med brukset.
Så blir det lägre spår till våren, det är vårat nya mål! Men det största målet är att nu under hösten hitta en bra nivå på hennes fysiska träning utan att hon bli halt! Har på försök nu att simma en gång i veckan och dröna en gång i veckan, massage en gång och sedan promenader i terräng för resten. Korta intensiva pass.


Uppfödaren ringde igår och ville bara höra så att allt går väl med Neo. Det känns jätte bra att man har kontakt, och att man alltid är välkommen att ringa om det är något. Samma sak med Beas uppfödare, det är guld värt! Alla N-are har hamnat i bra, aktiva hem. Ska bli riktigt kul att se hur dem utvecklats om ett år.
Förhoppningsvis kanske vi kan ordna så man kan träffas i typ Umeå och göra mh test tillsammans i kullen...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hemma från jobbet.
Lagt ett spår till Bea med upptag, ca 1km med 7pinnar, 4 spårpinnar 1lång slutpinne och två skogspinnar.
En spårövergång över trafikerad grusväg, blandad terräng; fält och skog.

Spåret gick bra trots spöregn :o/ lite problem med upptag, tog 6 pinnar, missade en av skogspinnarna som låg på ett berg. Slarvade på markeringarna på pinnarna. Övergången över vägen gick jätte bra.
Bar slutpinnen hela vägen hem ca 300m (vilket e ovanligt långt).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0