BEA

Fick banning att jag glömde berätta om Beas sök...FÖRLÅT BEA BUS!!!
Testade ju faktiskt att köra Bea i figurantarbete.
Har ju kört Bea i bevakning där hon tyckte figuranterna var urtråkiga trots bra försök från figuranterna, likadant i budföringen så har hon sprungit ut till figuranten och i full gallop passerat och kommit tillbaka.
Detta har ingenting med dådkraft att göra inte heller så mycket med tillgängligheten utan Bea har bara inte funnit någon riktig anledning att göra sig mödan, hon ser hellre ett gyllene tillfälle att få springa lite.
Så nu till övningen...
Bea klarade den med glans! Glömde dock att förvarna till figurant 1 att om man släpper kamptrasan så drar hon ett 7mila varv runt runt, det rättades snabbt till vid resten av skicken då figuranterna var införstådda i Beas passion för löpning. Hade två jätte duktiga figuranter som jobbade med största tänkbara engagemang och dem två sista skicken började Bea förstå att med dem här figuranterna kan man inte bara hålla i mot med trasen utan måste faktiskt ta i lite och kämpa imot. Det märks att Bea behöver få känna att hon måste prestera och tänka även under belöning. Hon vill ha motstånd i det hon gör annars är det inge roligt. Ett annat exempel på det är i spåret, hon går som allra bäst när spåret är svårt, hels några timmar gammalt, terrängövergångar, olika konstiga apporter, regn osv.
Jaa, Bea är en mycket speciell vovva!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0